Wednesday, 5 December 2012

Vitamin C Organik 1000mg



Vitamin C Organik 1000mg
 Vitamin C Organik 1000mg di Malaysia. 1 Botol = 30 biji. Beli sebotol (RM50), beli dua botol (RM94), beli 3 botol (RM135).
  • Vitamin C Organik 1000mg selamat digunakan oleh semua orang.
  • Selamat dan sesuai juga digunakan oleh wanita mengandung dan sedang menyusu.
  • Ianya juga berfungsi memutihkn kulit, boleh sekatakan kulit & melembabkan kulit
  • Jual Beli ini berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia
Kebaikan Vitamin C Organik:
  • Masalah gusi berdarah
  • Sesuai bagi wanita mengandung untuk tambahkan imun dalam badan
  • Bertindak melawan virus dalam badan
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress
  • Sesuai bagi orang yg pernah buat operation kerana Vitamin C mampu memulihkan luka dalam badan
  • Sekatakan kulit
  • Melembabkan kulit
Cara Makan Vitamin C Organik 1000mg:
  • 1 biji sehari selepas makan
  • Elak makan bersama dengan Udang

PERBEZAAN ANTARA VITAMIN C ORGANIK 500mg & 1000mg :

Yang beza adalah ingredients yang digunakan. Dalam Vitamin C 1000mg ada lagi banyak kandungan untutk kecantikan kulit sebab tu ia diguna juga untuk merawat sakit kulit mcm eczema, cacar air, kulit kering bersisik dan ruam panas. TAPI yang kurangnya sikit, Vitamin C 1000mg tidak cover resdung jika dibandingkan dengan Vitamin C 500mg memang ada. Dari segi kesan pulak,sebenarnya dua-dua bagi kesan  cepat, bergantung pada customer. Kulit setiap manusia berbeza tindak balas. 
 Kalau nak bagus untuk jerawat, resdung & hilangkan parut, better cuba yang Vitamin C 500mg punya tapi makan 2 biji sehari. Kalau tujuan nak lembabkan kulit, bg kulit sekata apa semua utk kulit sensitif, atasi masalah kulit kering, better try Vitamin C 1000mg punya.
Paling cpt skrg customer rsakan kesan adalah dalam masa 2 hari dan plg lmbt 3 bulan.. Kulit tak sama, so jangka masa untuk tengok kesan pun tak sama .

No comments:

Post a Comment